vineri, 12 noiembrie 2021

Virgil Păunescu despre imunitate."Răspunsul corect al organismului, care se face prin imunitatea celulară, este anihilat și înlocuit cu un răspuns imun bazat pe anticorpi, care ține doar șase luni"

Vaccinurile anti-Covid existente în acest moment pe piață produc un fenomen extrem de periculos, susțin imunologii. Practic, răspunsul corect al organismului, care se face prin imunitatea celulară, este anihilat și înlocuit cu un răspuns imun bazat pe anticorpi, care ține doar șase luni, creând astfel, dependența de vaccin, ne spune prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

Stimularea de anticorpi prin vaccinarea anti-Covid este atât de puternică, încât distruge, practic, imunitatea celulară, singurul răspuns corect al organismului în fața noului coronavirus, ne spune prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale și singurul imunolog vizibil în spațiul public în perioada pandemiei.

VIRGILIU GHEORGHE: COVID-19 ÎN VARIANTA DELTA ȘI OPȚIUNILE EI TERAPEUTICE


De vorbă cu Dr. Bioetician Virgiliu Gheorghe


Fără să ne dăm seama, am păşit într-o nouă dictatură, de data aceasta una medicală. Medicamentele sau procedurile care chiar pot salva viaţa oamenilor sunt prezentate de mai toată mass-media ca principalii duşmani ai sănătăţii noastre. În schimb, experimentele medicale pe oameni sunt promovate ca salvatoare. În mijlocul acestei confuzii întreţinute, care planează în jurul simptomatologiei și tratamentelor COVID-19, am cerut lămuriri domnului Dr. Bioetician Virgiliu Gheorghe, autorul unui amplu studiu pe această temă. (M.C.)

Protocolul lui Virgiliu Gheorghe

Antivirale Tratamentele antivirale trebuie inițiate de la primele simptome de răceală sau gripă ( vezi îndrumarul pagina 37-38 ), chiar dac...