luni, 31 ianuarie 2022

Protocolul lui Virgiliu Gheorghe

Antivirale


Tratamentele antivirale trebuie inițiate de la primele simptome de răceală sau gripă (vezi îndrumarul pagina 37-38), chiar dacă nu se demonstrează ulterior că este vorba de COVID-19, acest tratament preventiv vă poate salva viața.
Dacă nu s-au administrat din prima săptămână a bolii, se pot administra și din cea de-a doua săptămână.

- Ivermectină
(0,4 - 0,5 mg/kg corp, timp de 5 zile).
- Arbidol
(200 mg la 8 ore, timp de 5-7 zile. Pentru persoanele corpolente se poate lua și la 6 ore.).
- Plaquenil
(1 comprimat/zi din prima zi, până la vindecare, timp de maxim 14 zile),
- Zinc (50 mgx2/zi),
- Quercetin (500 mgx2/zi).

Virgiliu Gheorghe : Ideea de obligativitate și certificat mi se pare a fi esența celei mai bine puse la punct dictaturi (III)

 

Virgiliu Gheorghe: Ideea de obligativitate și certificat mi se pare a fi esența celei mai bine puse la punct dictaturi din toate timpurile. Simplul fapt al controlui total al persoanei prin codul QR este suficient pentru mine ca să nu accept vaccinarea

De vorbă cu dr. bioetician Virgiliu Gheorghe


Vaccinarea anti-COVID a generat cea mai mediatizată și polarizată controversă din istoria medicinei. De o parte sunt cei care promovează cu insistență vaccinarea ca fiind soluția ideală și unică pentru imunizare și revenirea la normal. De cealaltă parte îi aflăm pe cei care semnalează cu îngrijorare un număr considerabil de decese datorate vaccinului, precum și efecte secundare grave, fără precedent în istoria vaccinării. Din păcate, dezbaterile reale, obiective, bazate pe interpretarea datelor științifice și statistice, care să permită o informare adevărată a oamenilor, lipsesc din spațiul public.

L-am invitat pe domnul dr. bioetician Virgiliu Gheorghe să ne expună opiniile sale pe această temă, în speranța că ne va ajuta să aflăm dacă vaccinarea este, într-adevăr, calea ideală pentru imunizare în lupta cu coronavirusul. (M.C.)

– Domnule Virgiliu Gheorghe, cum vedeți măsurile de protecție împotriva contaminării cu noua tulpină Omicron a virusului COVID-19?

– Nu știu la ce măsuri vă referiți. În afara măștii – care și-a dovedit ineficiența –, altă măsură nu văd, decât stârnirea panicii prin mass-media și promovarea unicei soluții salvatoare, vaccinarea. Dacă însă vaccinarea ar fi fost soluția, nu ar mai fi existat virusul, căci s-ar fi stins epidemia în momentul în care ar fi fost atinsă o masă critică de persoane vaccinate. Din păcate, lucrurile stau cu tot altfel. Aud de peste tot că persoanele vaccinate, la nici două săptămâni de la vaccinare, încep să transmită virusul, iar acest lucru este valabil mai ales după cel de-al doilea rapel. Nu cu mult timp în urmă, am vorbit cu o prietenă din Anglia, care îmi spunea că în clasa copiilor ei de liceu au fost vaccinați mai toți elevii, în afara câtorva care proveneau din estul Europei. Ei bine, la o săptămână, zece din copiii vaccinați au făcut COVID și i-au contaminat și pe cei nevaccinați, care au dus virusul acasă, la părinți.

– Și, totuși, vaccinul nu poate asigura o anumită protecție, așa încât să se facă o formă mai ușoară a bolii?

– Din primele statistici așa reieșea, dar suntem nevoiți să punem la îndoială veridicitatea lor, atâta timp cât în Israel, de pildă, potrivit declarațiilor doctorului Koibi Haviv de pe Channel 13, 95% din cazurile severe de COVID sunt din rândul vaccinaților, iar 85%-95% dintre cei spitalizați sunt vaccinați1 – procente identice cu cele din Australia2. Contagiozitatea vaccinaților a fost demonstrată cu prisosință recent, într-un studiu publicat în The Lancet3. Unde este, așadar, eficiența vaccinului?

Aceeași situație se întâlnește și în Anglia, ca și în alte țări unde vaccinarea a atins rate ridicate. Și este normal, atâta timp cât pentru tulpina Delta s-a constatat un titru viral de 251 de ori mai mare la cei vaccinați decât la cei nevaccinați, care au trecut prin boală în anul 2020, contaminați cu primele tulpini virale4. Dar acum a apărut varianta Omicron, și contaminările vaccinaților sunt încă mai mari. Așadar, la ce a folosit vaccinul, dacă nu e valabil mai mult de un sezon? Oricum, același studiu arată că, pentru cei vaccinați, riscul de-a se infecta cu COVID este de 27 ori mai mare, iar cel de-a face o formă gravă de COVID, de 8 ori mai mare decât la cei care au dezvoltat o imunitate naturală după ce au trecut prin boală.

duminică, 9 ianuarie 2022

Adina Alberts - Sfatul medicului in 18 puncte

Studiile arată că "imunizații" prin injectare sunt mai predispuși la recăderi.  Așa că, dragii mei, iată mai jos câteva idei care reprezintă o sinteză o muncii mele de studiu și cercetare din ultima perioadă. Voi trece în revistă doar chestiuni clare, logice și simplu de aplicat, și voi menționa doar produse care se găsesc în farmaciile din România. Asta pentru că doresc să vă fie de ajutor această postare… Dar și pentru că m-am săturat să căutăm “cai verzi pe pereți” atât timp cât avem destule variante de produse destinate prevenției în farmaciile noastre. Pentru că după cum bine știm, PREVENȚIA ESTE TOTUL!

Așa că iată SFATUL MEU PENTRU DVS în 18 puncte: 

Protocolul lui Virgiliu Gheorghe

Antivirale Tratamentele antivirale trebuie inițiate de la primele simptome de răceală sau gripă ( vezi îndrumarul pagina 37-38 ), chiar dac...