marți, 28 septembrie 2021

Mierea cu nuci si scortisoara


Amestecul de miere, nuci si scortisoara are, pe langa o multime de beneficii si un gust extraordinar de bun, ceea ce il face agreat in primul rand de copii, dar nu numai.

Acest medicament, caruia i s-a atribuit de-a lungul vremii, pe buna dreptate, denumirea de elixir, are beneficii pentru foarte multe afectiuni, insa, dintre cele mai remarcabile efecte, mentionam, intarirea sistemului imunitar, care este cauza principala a celor mai multe boli. Desi, fiecare dintre cele trei ingrediente are efecte benefice si separat, in combinatia propusa efectele lor se cumuleaza si actioneaza sinergic, amplificand astfel procesul vindecator.

Hrean cu miere

 Pentru preparare, aveți nevoie de 10 linguri de hrean dat prin răzătoarea mică și amestecat bine cu 30 de linguri de miere de albine bio sau organică. După ce amestecul a fost bine omogenizat, se lasă la macerat timp de 3-4 zile, într-un borcan de sticlă închis ermetic. Odată ce procesul de macerare s-a încheiat, produsul poate fi administrat astfel: se iau 1-2 lingurițe de 4 ori pe zi. O cură durează 30 de zile și se poate relua după o pauză de două luni. Pentru rezultate optime, este recomandată repetarea curei de 5-6 ori.

Cura este recomandată în special bolnavilor care suferă de dureri pericardice.

Protocolul lui Virgiliu Gheorghe

Antivirale Tratamentele antivirale trebuie inițiate de la primele simptome de răceală sau gripă ( vezi îndrumarul pagina 37-38 ), chiar dac...