luni, 18 octombrie 2021

Toxicitatea grafenul. Cu ce poate fi combatuta

 https://slideplayer.com/slide/9607045/

Traducere a: Toxicité du graphène, Quel sur la santé ? Comment lutter contre l'intoxication ?

Dr. Raphael Perez, doctor în farmacie:

Astăzi primesc foarte multe e-mailuri, întrebări cu privire la grafenul care este conținut în vaccinuri și, de asemenea, primesc multe persoane în consultații care vin să mă vadă din cauza efectelor secundare. Prin urmare, m-am gândit să vă vorbesc despre grafen și despre nutrimentele pe care am putea să le utilizăm pentru a ameliora situația. 

Grafenul îl întâlnim în vaccinuri, dar nu numai. Grefenul este utilizat printre altele pentru efectul antibacterian, dar problema este că în corpul nostru are efecte toxice. Corpul nostru va încerca să se apere pentru a-l putea evacua. 

Probabil că ați auzit, sau ați văzut acest fenomen: punem un element, precum un telefon portabil [pe corp] și rămâne lipit. Vă întrebați dacă este adevarat? Da, e adevărat. Sunt mărturii pe care le primesc medicii și pe care le-au vazut oamenii de știință, și da, este adevărat. E adevărat că atunci când vedem asta într-un video gândim că e un montaj. Dar asta e doar lucrul cel mai uimitor, ceva care ne interpelează, dar majoritatea oamenilor au alte simptome ale intoxicării cu grafen, care pot fi trecute cu vederea, și totuși sunt semne ale intoxicării cu grafen. 

Aceste semne sunt precum perturbații senzoriale: perturbații ale gustului, gust metalic, pierderea gustului, pierderea mirosului. Putem avea, de asemnea, perturbații la nivel imunitar: scăderea imunității. Cât timp sistemul imunitar reușește să lupte cu prezența oxidului de grafen e bine, dar, dacă la un moment dat lucrurile devin foarte importante, vedem că sistemul imunitar scade și ajungem la o stare inflamatorie importantă care se poate instala cu intervenția citokinelor - putem vorbi câteodată de o furtună de citokine-, în orice caz o stare inflamatorie foarte puternică, exagerată. Putem avea simptome la nivel circulator, tromboze, micotromboze. Multe femei pot avea astăzi perturbări de natură ginecologică care pot fi legate de o perturbare a sistemului circulator. Putem, de asemenea, să avem perturbații la nivelul ficatului, pentru că ficatul este implicat în neutralizarea și elimianrea grafenului, și anumite persoane pot avea grețuri, vărsături. Putem avea, de asemenea, perturbații de genul o producție importantă de mucus, iar asta poate fi cu privire la bronhii, tusea cu expectorație, poate fi în sfera ORL, nasul care curge sau altele. De asemenea și partea digestivă poate fi afectată, sunt persoane care pot avea perturbări digestive ce apar după vaccinare la câteva zile sau chiar săptămâni. Si, în privința sferei ginecologice, când corpul este surmenat, supraviețuirea organismului primează asupra tuturor celorlalte. Sunt două lucruri prioritare: 1. supraviețuirea organismului și 2. supraviețuirea speciei. Adică funcția de reproducere este afectată dacă supraviețuirea organismului este foarte perturbată, în orice caz integritatea acestei supraviețuiri a speciei e pusă în joc. Si atunci pot fi perturbații menstruale foarte importante, pot fi de asemeni cheaguri de sânge care se formează, microtromboze... Deci toate aceste lucruri nu sunt de trecut cu vederea.

Corpul nostru când e expus oxidului de grafen are 2 modalități de a se apăra: 1. prin glutation, [produs] în mod principal în ficat, dar toate celulele pot acționa cu glutation și 2. sistemul imunitar prin pârghia unor celule imunitare, anumite globule albe care vor acționa cu o enzimă, mieloperoxidaza(MPO), care va putea lucra pentru a degrada aceste elemente. 

Atunci, în mod concret, ce putem primi ca nutrimente pentru a putea ajuta corpul nostru să funcționeze în mod corect? Avem nevoie de glutation. Pentru a susține glutationul avem 2 modalități: fie luați N-Acetil Cisteină, care va ajuta corpul să producă propiul glutation, fie completați capacitatea corpului de a produce glutation, aducând un supliment de glutaion. Bineînțeles trebuie să fie un glutaion-redus, pentru că este forma de glutation antioxidant, și acesta trebuie să fie sub o formă ce îi permite să ajungă la instestin în care e prezervat, pentru a putea fi mai apoi absorbit și utilizat de organism. Asta este foarte important. Adica putem să aducem glutation, aceste fiind cam antioxidantul șef al organismului nostru, pentru că organismul are nevoie [de el] pentru capacitatea lui de dezintoxicare. 

Apoi glutationul este bine, dar el singur nu este suficient. Trebuie să știm că copii îl produc mult, adolescenții și tinerii destul de bine, și, cu cât înaintăm în vârstă, acesta scade. Trebuie să mai știm că glutaionul este codat de codul nostru genetic, adica anumite persoane au o capacitate bună de a-l produce, altele mai puțin. E genetic, asta este. Adică, dacă corpul nostru nu are o capacitate suficientă de a-l produce, asta poate deveni problematic. 

Pe de altă parte, trebuie să știm că glutationul nu acționează singur, mai e nevoie de alte elemente, precum seleniu. Dacă nu aveți destul de mult seleniu și luați mult glutation, aveți mai mult, dar acest mai mult va fi limitat, dar, dacă aveți pe lângă glutation și seleniu, atunci aveți o pârgie mult mai importantă. Seleniu este un un element care se consumă în cantități foarte mici, de genul zecimilor de micrograme. Totuși corpul nostru are nevoie de el în mod fundamental pentru a putea face să funcționeze enzimele glutationului. Deci asta e important și necesar. Adica avem nevoie de acest al doilea element, seleniu. 

Apoi, un al treilea element care este foarte improtant este vitamina C. Dacă vorbim de vintamina C, putem vorbi deci de mulți alți antioxidanti care pot foarte bine să functioneze, dar viamina C e foarte importantă pentru că este o substanță polivalentă în corp, în primul rând. În al 2-lea rând, este o substanță care este foarte bine tolerată. În al treilea rând, acum câteva decenii vitamina C era utilizată în centrele de dezintoxicare[anti-otravire], pentru a lupta împotriva intoxicațiilor. Adică vitamina C care este luată va ajuta corpul căci joacă un rol de antioxidat și va neutraliza substanțele toxice nedorite. Deci poate fi un efect direct al vitaminei C, dar poate fi un efect indirect prin reciclarea glutationului. Glutaionul este o substanță antioxidantă, și când îl utilizăm pentru efectul său antioxidant este vorba de glutationul-redus, corpul va produce glutation-redus. Când este oxidat, avem glutation-oxidat. Dacă nu avem destule capacități antioxidante, ne va fi greu să reciclăm glutationul nostru oxidant în glutaion-redus. Dacă avem destulă vitamina C, vom avea un foarte bun potențial de reciclare. Adică glutationul vostru va fi eficient mult mai mult timp, va fi recilcat, reciclat... și va avea un potențial de acțiune mult mai mare și mult mai durabil. Pentru asta se poate lua glutation sub o formă moderată, sub forma de supliment, dar vitamina C trebuie să fie luată într-o doză mult mai mare, pe care o repartizăm de-a lungul zilei, pentru ca asta va ajuta să mențină acest glutation redus, în orice caz ca organismul nostru să fabrice acest glutation redus din glutation-oxidat. Si asta este foarte important. Deci, vitamina C poate fi luată in doze de cel puțin 3g pe zi, repartizate de-a lungul zilei. Deci glutation si seleniu vor fi luate în doze clasice, dar vitamina C în doze mult mai importante. Vitamina C va susține, de asemeni, sistemul imunitar. Asta este important.

Un alt element cheie este Zincul. Zincul, precum si alte elemente, vor susține activitatea imunitară, vor susține capacitatea corpul în procesul de dezintoxicare. Zn, Mg, Mo sunt substanțe care joacă un rol important. Deci, zincul este de asemeni un antioxidant. Zincul va juca un rol sinergic, deci va amplifica eficacitatea pe care o putem avea cu primele substanțe. Zincul va susține sistemul imunitar. E foarte important ca sistemul imunitar să fie susținut, căci dacă sistemul imunitar scade devine problematic. Deci scopul este să fie susținut într-o formă bună, și pentru asta vitamina C și Z-ul vor contribui. 

Un alt element de care avem nevoie este vitamina D. Despre vitamina D vorbim mult legat de problemele infecțioase, dar vitamina D este mult mai complexă decât asta. Vitamina D susține sitemul imunitar, dar este și o substanță antioxidantă. Este o substanță care are un efect foarte important pentru că condiționează expresia genetică a mai mult de 2000 de gene. Deci, pentru a clarifica, vitamina D va perimte să avem o expresie genetică particulară când e prezentă în cantitate, și, când diminuează, expresia genetică va fi modificată. Adică, anumite gene sunt bine exprimate când vitamina D este în cantitate, iar atunci când aceasta este mai puțină, acestea sunt mai puțin exprimate și alte gene care erau "în somn" se vor exprima. Deci, când ne lipsește vitamina D, avem o expresie genetică care duce la o stare patogenă. Când vă vorbesc de mai mult de 2000 de gene, ce înseamnă asta? Inseamnă că, în mare, vitamina D are o influență asupra a 8-10% din gentica noastră. Este enorm! Si deci a avea vitamina D în mod regulat, mai ales în situații ca aceasta în care ne aflăm, va ajuta organismul să funcționeze mai bine, va susține sistemul imunitar, dar va ajuta, de asemenea, toate celulele, un pic peste tot în corpul nostru, să se apere mai bine împotriva intoxicării cu grafen, să mențină o stare de funcționare favorabilă. 

Si pentru vitamina D, asemnea vitaminei C, putem să avem doze importante. Când vă spun de doze importante asta înseamnă că pentru vitamina C pentru o zi vorbim de 100-200 mg pe zi, dar când e vorba de suplimente, atunci e vorba de 500 mg - 1 g/zi. De fapt cu vitamina C putem chiar să mergem până la 3-5g. 

Pentru vitamina D, vă vorbim de 400-600 u.i. / zi. De fapt pentru vitamina D putem să avem chiar 2000 u.i, 4000 u.i. 5000 u.i. Deci, în același mod, putem avea un dozaj important pentru a susține în mod corect organismul. 

Deci, toate elementele pot avea un rol important, dar deja când aveți aceste elemente: Vitamina D, Zn, Vitamina C, eventual Mn, Mo, care vor juca un rol sinergic; fie că aveti Vitamina C, glutation sau N-Acetil-Cisteină, și încă mai aveti și Se, când aveti aceste elemente, fie toate împreună fie măcar o parte din ele, veți avea un complex care va susține corpul vostru pentru a lupta împotriva acestui oxid de grafen, pentru a ajuta corpul să îl neutralizeze, dar mai ales pentru a ajuta corpul să îl evacueze, pentru că, cu cât este mai bine evacuat, cu atât vă veți simți mai bine. Deci, asta este foarte important și astazi, din păcate suntem foarte expuși acestei substanțe toxice. 

Când acționăm corect vedem aceste fenomene de intoxicație că dispar foarte repede, în câteva zile, în câteva săptămâni. Avem o dispariție a efectelor magnetice, a efectelor de intoxicare, la nivelul gustului, mirosului... Deci e foarte important să acționăm asupra acestui fapt, pentru că dacă nu o vom face efectele pot dura luni, și asta poate fi intreținut cu o expunere recurentă pe care o avem astăzi, poate prin măști sau alte surse de expunere.   

*****

Grafenul nu are un efect magnetic intrinsec. Dar poate avea un efect magnetic indus în funcție de mediul său. Provine din mișcarea electronilor. Reacționează, de exemplu, la anumite câmpuri electromagnetice.
Important à préciser : Le graphène ne possède pas d’effet magnétique intrinsèque. Mais il peut avoir un effet magnétique induit en fonction de son environnement. Cela provient du mouvement des électrons. Il réagit par exemple à certains champs électromagnétiques. Voici une publication scientifique de 2014 sur les fréquences d’absorption du graphène Enhanced electromagnetic wave absorption performances of Co3O4 nanocube/reduced graphene oxide composite https://www.sciencedirect.com/science... A l’heure actuelle, il est impossible de connaître avec précision la composition exacte des vaccins. Nous ne pouvons nous fier qu’à 3 choses, la composition qui est mentionnée par les laboratoires producteurs des vaccins, les brevets déposés et les résultats d’analyses fait par des laboratoires indépendants. Il faut rappeler que la composition peut rester confidentiel puisque les vaccins covid19 sont encore en phase d’essai clinique. C’est une phase de test, qui plus est, pour un produit innovant. Le secret industriel prévaut. 
Voici les liens qui montrent le brevet chinois Numéro CN 112220919 pour l’utilisation du graphène dans le vaccin covid19 ➡️ https://patents.google.com/patent/CN1... 

The invention belongs to the field of nano materials and biomedicine, and relates to a vaccine, in particular to development of 2019-nCoV coronavirus nuclear recombinant nano vaccine. The invention also comprises a preparation method of the vaccine and application of the vaccine in animal experiments. The new corona vaccine contains graphene oxide, carnosine, CpG and new corona virus RBD; binding carnosine, CpG and neocoronavirus RBD on the backbone of graphene oxide; the CpG coding sequence is shown as SEQ ID NO 1; the novel coronavirus RBD refers to a novel coronavirus protein receptor binding region which can generate a high-titer specific antibody aiming at the RBD in a mouse body, and provides a strong support for prevention and treatment of the novel coronavirus.

Ou encore celui, un autre brevet chinois numéro CN112089834A datant de fin 2020, révélant l’utilisant de graphène dans les vaccins ➡️ https://patents.google.com/patent/CN1...

Preparation and application of pachyman nano adjuvant and adjuvant/antigen co-delivery vaccine based on graphene oxide, belonging to the field of medicines. The invention comprises a pachyman nano adjuvant which is formed by taking a nano graphene oxide material as a carrier and pachyman loaded on the carrier, and an adjuvant/antigen co-delivery vaccine formed by the adjuvant and an antigen. The pachyman nanometer adjuvant can promote dendritic cell maturation, enhance lymphocyte function, facilitate drug release, effectively prolong drug effect, prevent immune tolerance, and greatly enhance immune effect and reaction time. The adjuvant/antigen co-delivery vaccine enhances the bioavailability of pachyman and antigen, enables the antigen and the adjuvant to be ingested by the same cell, greatly enhances the targeting property of the vaccine, and can induce not only humoral immunity but also stronger cellular immunity. The invention is used as a novel adjuvant and vaccine, and can be expected to be used for preventing and treating human diseases.

https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

https://informatialibera.ro/vaccinul-covid19-contine-oxid-de-grafen-un-material-format-din-grafit-ce-este-o-substanta-toxica-cunoscuta/

https://geeki.ro/ce-este-grafen-ul-materialul-care-va-revolutiona-tehnologia/?__cf_chl_managed_tk__=pmd_5b4AIMKhiuJcBIKR4Iwj3tHrTTYLwf0E1gWxi5iNYIw-1633951329-0-gqNtZGzNAzujcnBszQcR

https://informatialibera.ro/vaccinul-covid19-contine-oxid-de-grafen-un-material-format-din-grafit-ce-este-o-substanta-toxica-cunoscuta/


************

https://www.dovepress.com/applications-of-graphene-and-graphene-oxide-in-smart-druggene-delivery-peer-reviewed-fulltext-article-IJN

Rezumat: Grafenul, un material minunat, a făcut dezvoltări de anvergură în multe domenii diferite, cum ar fi știința materialelor, electronica, fizica condensată, fizica cuantică, sistemele energetice etc. De la descoperirea sa în 2004, s-au făcut studii ample pentru a înțelege proprietati fizice si chimice. Datorită caracteristicilor sale unice, a devenit rapid un potențial candidat pentru cercetătorii nano-bio pentru a-și explora utilizarea în aplicații biomedicale. În ultimul deceniu, s-au dedicat eforturi remarcabile investigării utilizării biomedicale a grafenului și a materialelor pe bază de grafen, în special în furnizarea inteligentă de medicamente și gene, precum și în terapia cancerului. Inspirați de un număr mare de integrări reușite de materiale pe bază de grafen în zona biomedicală, aici rezumăm cele mai recente evoluții făcute cu privire la aplicațiile grafenului în biomedicină. În această lucrare, analizăm progresele actualizate ale materialelor pe bază de grafen în aplicațiile de livrare a medicamentelor, în mod specific livrarea de medicamente / gene, livrarea de medicamente antitumorale, eliberarea controlată a medicamentelor și receptiv la stimuli, aplicațiile de terapie fotodinamică și imagistica optică și teranostice, precum și investigarea tendințelor viitoare și provocările succesive din acest subiect pentru a oferi o perspectivă pentru cercetările viitoare.


**********************

Vaccinul este una dintre cele mai eficiente strategii pentru prevenirea și controlul bolilor infecțioase și a unor boli neinfecțioase, în special a cancerelor. Adjuvanții și purtătorii au fost adăugați în mod corespunzător la formularea vaccinului pentru a îmbunătăți imunogenitatea antigenului și a induce imunitatea de lungă durată. Cu toate acestea, există o nevoie urgentă de a dezvolta noi adjuvanți universali, deoarece unii adjuvanți aprobați pentru uz uman au funcționalități limitate. 
Oxidul de grafen (GO), utilizat pe scară largă pentru furnizarea de biomolecule, excelează în încărcarea și livrarea antigenului și arată potențialul activării sistemului imunitar. Cu toate acestea, agregatele GO în lichid biologic și induc moartea celulelor și prezintă, de asemenea, biosolubilitate și biocompatibilitate slabe. Pentru a aborda aceste limitări, au fost folosite diverse protocoale de modificare a suprafeței pentru a integra substanțe apoase compatibile cu GO pentru a-și îmbunătăți în mod eficient biocompatibilitatea. Mai important, aceste modificări fac funcționalizarea GO cu proprietăți superioare atât ca purtători, cât și ca adjuvanți. Aici, este trecut în revistă progresul recent al proprietăților fizico-chimice și al strategiilor de modificare a suprafeței GO pentru aplicarea sa atât ca purtători, cât și ca adjuvanți.


Declarație de semnificație
Datorită proprietăților sale fizico-chimice unice, oxidul de grafen este utilizat pe scară largă în medicină în scopul tratamentului fototermic al cancerului, administrării medicamentelor, terapiei antibacteriene și imagisticii medicale. Lucrarea noastră descrie modificarea suprafeței oxidului de grafen și, pentru prima dată, rezumă faptul că oxidul de grafen funcționalizat servește ca purtător de vaccin și prezintă o activitate adjuvantă semnificativă în activarea imunității celulare și umorale. În viitor, se așteaptă să fie introdus în cercetarea vaccinurilor pentru a îmbunătăți eficacitatea vaccinurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Protocolul lui Virgiliu Gheorghe

Antivirale Tratamentele antivirale trebuie inițiate de la primele simptome de răceală sau gripă ( vezi îndrumarul pagina 37-38 ), chiar dac...